Пројекти

ПРЕПОЗНАЈ, ПРОМОВИШИ И ПРОШИРИ – ПРИЧЕ О УСПЕШНИМ ШКОЛАМА, публикација која је настала у оквиру пројекта 3П – ПРИМЕТИ, ПРОМОВИШИ, ПРОШИРИ који Уницеф реализује у сарадњи са Институтом за психологију Филозофског факултета Универзитета у Београду, Заводом за вредновање квалитета образовања и васпитања и Тимом за социјално укључивање и смањење сиромаштва, уз финансијску подршку Уницеф канцеларије у Србији.
Публикација „Приче о успешним школама”, чији је издавач Завод за вредновање квалитета образовања и васпитања, има за циљ да подели позитивна искуства у којима су квалитет и праведност образовања на вишем нивоу, са надом да неке праксе које се већ примењују и показују добре резултате могу бити решење за изазове са којима се суочава образовање у Србији.
Преузмите, поделите, примените: ПРЕУЗМИТЕ ДОКУМЕНТ

Klett друштво за развој образовања покреће иницијативу
„РАЗМЕНА ПРОЈЕКТНИХ ИДЕЈА – ПУТ КА РАЗВОЈУ ОБРАЗОВАЊА” како бисмо широј просветној јавности учинили доступним искуства из реализације пројеката у вашој установи.
Сматрамо да су позитивна искуства установа у реализацији пројеката веома важна и да је корисно да она буду доступна и другим установама и појединцима.