Лексикон

Представљање Лексикона стваралаца на Регионалној телевизији Краљево 

Краљево: Промоција Лексикона стваралаца (17.12.2019.)

У среду, 17. децембра, у Народној библиотеци “Стефан Првовенчани” у Краљеву, представљен је Лексикон стваралаца у предуниверзитетском образовању. Хвала ствараоцима који су се представили присутнима, а хвала и онима који су дошли да подрже ствараоце чије су биографије у Лексикону.


 

Нови Пазар: Промоција Лексикона стваралаца (17.12.2019.)

У среду 17. децембра, у ОШ “Братство” у Новом Пазару, представљен је Лексикон стваралаца у предуниверзитетском образовању. Хвала ствараоцима који су се представили присутнима, а хвала и онима који су дошли да подрже ствараоце чије су биографије у Лексикону.


 

Панчево: Промоција Лексикона стваралаца (13.12.2019.)

У петак, 13. децембра, у Градској библиотеци у Панчеву, представљен је Лексикон стваралаца у предуниверзитетском образовању. Хвала ствараоцима који су се представили присутнима, али хвала и свима који су дошли да подрже ствараоце чије су биографије у Лексикону. Представљање је протекло у врло пријатној атмосфери, а обележили смо и један рођендан.


 

Чачак: Промоција Лексикона стваралаца (12.12.2019.)

У четвртак, 12. децембра, у Центру за стручно усавршавање Чачак, представљен је Лексикон стваралаца у предуниверзитетском образовању. Хвала Центру и хвала ствараоцима који су се представили присутнима, и, у пријатној атмосфери, разменили своја богата искуства и идеје.


 

Горњи Милановац: Промоција Лексикона стваралаца (12.12.2019.)

У четвртак, 12. децембра, у Гимназији “Таковски устанак” у Горњем Милановцу, представљен је Лексикон стваралаца у предуниверзитетском образовању. Хвала ствараоцима који су се представили присутнима, али хвала и свима који су својим присуством допринели пријатној атмосфери и на тај начин изразили своје поштовање према ствараоцима чије су биографије у Лексикону.


 

Крагујевац: Промоција Лексикона стваралаца (11.12.2019.)

У среду, 11. децембра, на Природно-математичком факултету у Крагујевцу, представљен је Лексикон стваралаца у предуниверзитетском образовању. Хвала ствараоцима који су се представили присутнима, али хвала и свима који су својим присуством допринели пријатној атмосфери и на тај начин изразили своје поштовање према ствараоцима чије су биографије у Лексикону.


 

Пожаревац: Промоција Лексикона стваралаца (10.12.2019.)

У уторак, 10. децембра, у Пожаревачкој гимназији, представљен је Лексикон стваралаца у предуниверзитетском образовању. Хвала директорки Гимназије, хвала ствараоцима који су се представили присутнима, али хвала и свима који су дошли да подрже ствараоце чије су биографије у Лексикону. Представљање је протекло у врло пријатној атмосфери, а родиле су се и сјајне нове идеје.


 

Представљање Лексикона стваралаца на TV Belle amie (9.12.2019.)

 


 

Ниш: Промоција Лексикона стваралаца (9.12.2019.)

У понедељак, 9. децембра, у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању у Нишу, представљен је Лексикон стваралаца у предуниверзитетском образовању. Хвала Регионалном центру на гостопримству, хвала ствараоцима који су се представили присутнима, али хвала и свима који су својим присуством допринели пријатној атмосфери и на тај начин изразили своје поштовање према ствараоцима чије су биографије у Лексикону.


 

Алексинац: Промоција Лексикона стваралаца (9.12.2019.)

У понедељак, 9. децембра, у Алексиначкој гимназији у Алексинцу, представљен је Лексикон стваралаца у предуниверзитетском образовању. Хвала свима који су својим присуством допринели пријатној атмосфери! Посебно желимо да се захвалимо гимназијалцима који су били на промоцији и на тај начин изразили своје поштовање према ствараоцима чије су биографије у Лексикону. Желимо им да се и њихове биографије једног дана нађу у сличном издању.

 


 

Нови Сад: Промоција Лексикона стваралаца (20.11.2019.)

У среду увече, 20. новембра, од 19 сати, у Гимназији “Светозар Марковић” у Новом Саду, представљен је Лексикон стваралаца у предуниверзитетском образовању.

 


 

Јагодина: Промоција Лексикона стваралаца (19.11.2019.)

У уторак увече, 19. новембра, у библиотеци Факултета педагошких наука у Јагодини, представљен је Лексикон стваралаца у предуниверзитетском образовању.
Хвала свима који су својим присуством допринели пријатној атмосфери и на тај начин изразили своје поштовање према ствараоцима, чије су биографије у Лексикону.

 


 

Представљање Лексикона стваралаца на ВТВ Ваљево (20.11.2019)

 


 

Прилог о промоцији Лексикона стваралаца у Ваљеву (19.11.2019)

На званичној интернет презентацији града Ваљева објављен је прилог о промоцији Лексикона стваралаца у Ваљеву.
Ваљевo – представљен лексикон стваралаца у предуниверзитетском образовању


 

Ваљево: Промоција Лексикона стваралаца (18.11.2019.)

У понедељак увече, 18. новембра, у Ваљевској гимназији је представљен Лексикон стваралаца у предуниверзитетском образовању.
Поред аутора Лексикона, присутнима су се обратили: Дејан Богојевић, Војислав Андрић, Ана Савковић, Драган Гајић, Луција Тасић, Криста Вујић и други ствараоци у предуниверзитетском образовању.
Захваљујемо се Ваљевској гимназији, Граду Ваљеву и свима који су помогли да се ова промоција одржи и да за ствараоце, чије су биографије у Лексикону, сазна шира јавност.


 

Шабац: Промоција Лексикона стваралаца (14.11.2019.)

У четвртак, 14. новембра, од 18 сати, одржано је представљање Лексикона стваралаца у предуниверзитетском образовању, у Центру за стручно усавршавање, у Шапцу.


 

Представљање Лексикона стваралаца на TV K-1 (13.11.2019.)

 


 

Лесковац: Промоција Лексикона стваралаца (13.11.2019.)

У среду, 13. новембра, од 18 сати, одржано је представљање Лексикона стваралаца у предуниверзитетском образовању, у Центру за стручно усавршавање у образовању, у Лесковцу.


 

Промоција Лексикона стваралаца у

Народној библиотеци Србије (7.11.2019)

У четвртак, 7. новембра, у 18 сати, у Амфитеатру Народне библиотеке Србије, поводом Дана просветних радника Србије, представљен је Лексикон стваралаца у предуниверзитетском образовању.


 

Промоција Лексикона стваралаца на 64. међународном београдском сајму књига (24.10.2019)


 

Представљање Лексикона стваралаца на N1 (23.10.2019)

Leksikon stvaralaca, N1, 23.10.2019.

У намери да јавност упозна са стручним и научним стваралаштвом просветних радника, удружење KLETT друштво за развој образовања објавило је Лексикон стваралаца у предуниверзитетском образовању, чији су приређивачи проф. др Миленко Кундачина и мр Мирјана Пајић.

Сврха Лексикона је да представи просветне раднике који активно стварају и који се, по објективним резултатима, издвајају у својој професионалној популацији. На овај начин остаће забележен интелектуални капитал и квалитет које поседују људски ресурси у образовно-васпитним институцијама Републике Србије.

Лексикон је луксузно издање у тврдом повезу на 704 стране у коме је објављењо 1000 биографија стваралаца у предуниверзитетском образовању.

Преузмите:
Наруџбеницу за Лексикон: ЛЕКСИКОН СТВАРАЛАЦА – НАРУЏБЕНИЦА
Садржај Лексикона – списак стваралаца чије су биографије објављене у Лексикону


јун 2015.

У намери да јавност упозна са стручним и научним стваралаштвом просветних радника, „KLETT друштво за развој образовања”припрема Лексикон стваралаца у предуниверзитетском образовању и васпитању, чији је приређивач проф. др Миленко Кундачина. Сврха Лексикона је да представи просветне раднике који активно стварају и који се, по објективним резултатима, издвајају у својој професионалној популацији. На овај начин остаће забележен интелектуални капитал и квалитет које поседују људски ресурси у образовно-васпитним институцијама Републике Србије.